TSL 305/325 ORIGINAL


Precizni i lagani, 305 ORIGINAL i 325 ORIGINAL od TSL-a su par univerzalnih krplja koje obećavaju odličnu pokrivenost na snijegu. Opremljene prednjom kandžom i 6 čeličnih dereza, ova krplja može biti opremljena noževima koji se mogu ukloniti (nisu uključeni) kako bi se ojačao prianjanje na tvrdom snijegu ili ledu.
Vrlo lako se oblači zahvaljujući svom fleksibilnom i teleskopskom povezu koji poštuje kotrljanje stopala, a također ima koristi od efikasnosti Boa sistema koji vam omogućava da brzo prilagodite postavku, dok automatski klin za podizanje zahvata bton.


SPECIFIKACIJE

Dimenzije: 55 x 20,5 cm
Težina: 800 g x 2
Dereze: 2 x 6
3D dizajn za dobro prianjanje na stražnjoj strani automobila
6 izmjenjivih čeličnih klinova
Mogućnost dodavanja noževa koji se mogu ukloniti (S5 noževi) ili hvataljki za bolje prianjanje na tvrdom snijegu
Pričvršćivanje:
Fleksibilna teleskopska fiksacija poštujući kotrljanje stopala.
Podešavanje zaključavanja: jednostavno za korištenje, ovo podešavanje vam omogućava da prilagodite veličinu cipele za sve izlete na krpljama.
Boa Fit sistem: sistem koji eliminiše tačke pritiska ravnomernom distribucijom zatezanja. Boa Fit sistem vam također omogućava da trenutno prilagodite njegovo podešavanje kako biste brzo i jednostavno umetnuli ili uklonili stopalo iz vezica.
Zatezanje pete pomoću kaiša za kopčanje za precizno i ​​brzo pristajanje cipele
Easy Ascent automatski podizni klin koji se može zaključati pomoću bton-a. Prilikom penjanja, nema osjećaja udaranja ispod stopala, težina se raspoređuje na cijelu petu vezica.


Veličine

Veličina 305 odgovara veličini od 37-45, težini od 30 do 80 kg
Veličina 325 odgovara veličini od 39-50, težini od 50 do 120 kg


ARTIKAL TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Klikni na boju kako bi izabrao/la veličinu
!